Over ons


Wij ontwikkelen software die uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteund! Ons team bestaat uit gecertificeerde specialisten die kennis, professionaliteit en integriteit combineren met een grote passie voor software ontwikkeling.

SOFTWARE FOUNDRY ontwikkelt web, desktop en mobiele maatwerk software applicaties voor veel bekende bedrijven en instellingen. We specialiseren ons daarbij in Microsoft .NET technologie zoals ASP.NET MVC, WPF, Microsoft Dynamics CRM en Xamarin. We zijn klein genoeg om snel te kunnen schakelen, en groot genoeg voor complexe projecten. We hebben klant- en personeelstevredenheid hoog in het vaandel staan.

 

Wij Hebben Een Sterke Achtergrond

Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Dat bewijst dat wij een solide operationele en financiële bedrijfsvoering hebben. We hebben een indrukwekkende klantenkring. Ook uw project zal hiervan profiteren!

Wij Gebruiken De Nieuwste Technologieën

We specialiseren ons in Microsoft .NET technologie zoals ASP.NET MVC, WPF, Microsoft Dynamics CRM en Xamarin.

Wij Zijn Gecertificeerd

We hebben de technische expertise in huis en zijn gecertificeerd om het te bewijzen. Ons hele team bestaat uit Microsoft Certified Professionals.

Wij Snappen User Interfaces

Een goede user interface is essentieel voor een effectief gebruik van apps, web en desktop software. Wij begrijpen Usability, en weten dat te vertalen in een geweldige gebruikersbeleving.

Wij Zijn Uiterst Flexibel

We zijn klein genoeg voor maximale flexibiliteit en groot genoeg om complexe vraagstukken voor u op te lossen.

Wij Ondersteunen

We bieden ook ondersteuning ná het opleveren van uw oplossing. Ons team staat altijd klaar om u te helpen met wat U belangrijk vind.

Custom

Wij ontwerpen uw oplossing op maat

Kom met ons in gesprek, en laat ons u helpen. Na het eerste gesprek zijn we vaak al snel in staat inzicht te geven in de mogelijkheden en vervolgstappen. Ons team van gecertificeerde specialisten is in staat de juiste vragen te stellen en hierdoor te bepalen welke oplossing het beste past bij de behoefte van uw bedijf.

Wat Wij Bieden

Altijd vakbekwame, gecertificeerde specialisten

Lage overhead, zeer kosteneffectief

Korte lijnen, heldere en directe communicatie

Snel inzicht in de mogelijkheden

Wij werken volgens úw procedures, en niet andersom

Klein genoeg voor maximale flexibiliteit

Groot genoeg voor complexe vraagstukken

Heldere voorwaarden

Copyright © Software Foundry B.V. All rights reserved.